Efectos de la supresión del gluten de la dieta en la conducta de niños autistas

Show simple item record

dc.contributor Pich Solé, Jorge
dc.contributor.author López Martínez, María Elisa
dc.date 2017
dc.date.accessioned 2018-05-24T10:53:33Z
dc.date.available 2018-05-24T10:53:33Z
dc.date.issued 2018-05-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/146168
dc.description.abstract [abstract not available] ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso spa ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights all rights reserved
dc.subject 61 - Medicina ca
dc.subject 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos ca
dc.title Efectos de la supresión del gluten de la dieta en la conducta de niños autistas ca
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated 2018-05-22T09:10:11Z


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics