Efectes dels superaliments (alga clorel•la i cianobactèria espirulina) en atletes amb deficiència de ferro

Show simple item record

dc.contributor Vidal Conti, Josep
dc.contributor.author Morey Cortès, Margalida
dc.date 2017
dc.date.accessioned 2018-05-25T07:44:47Z
dc.date.available 2018-05-25T07:44:47Z
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/146202
dc.description.abstract [abstract not available]
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.relation 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
dc.relation 61 - Medicina
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights all rights reserved
dc.title Efectes dels superaliments (alga clorel•la i cianobactèria espirulina) en atletes amb deficiència de ferro
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated 2018-05-22T09:10:35Z


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics