Proposta per millorar els berenars i els hàbits alimentaris dels alumnes en edat escolar

Show simple item record

dc.contributor Ponseti Verdaguer, Francisco Javier
dc.contributor.author Cladera Guasp, Tomeu
dc.date 2018
dc.date.accessioned 2018-09-25T13:05:18Z
dc.date.available 2018-09-25T13:05:18Z
dc.date.issued 2018-09-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/147688
dc.description.abstract [cat] En aquest treball de fi de grau, es pretén presentar l’obesitat i el sobrepès com dues malalties relacionades amb una mala alimentació de les persones. A vegades, aquesta mala alimentació és deguda a la falta d’organització del temps dels pares. Com ja sabem, la societat ha canviat molt i tant pares com mares treballen, i fins i tot alguns padrins, i això pot desencadenar a que els nostres fills berenin a l’escola amb el primer que trobem per casa degut a que no disposem del temps necessari per elaborar un menjar saludable pels nostres fills. En el marc teòric, s’explicaran els concepte d’obesitat i sobrepès entre d’altres, els estudis més significatius, estratègies de com els infants han de menjar correctament i quines propostes ha desenvolupat l’Estat per solucionar aquest problema. El marc empíric, es plantejarà una proposta per tal de millorar l’alimentació dels infants a l’escola, més concretament als berenars de mig matí. Per això, s’elaboraran una sèrie de taller per fer veure tant a nins com a pares que berenar bé a l’escola pot ser una cosa senzilla, bona i divertida. ca
dc.description.abstract [eng] This final thesis attempts to present obesity and overweight as two diseases related to people’s bad nutrition. Sometimes, this bad diet derives from the parents’ lack of organization of time. As it is well-known, society has changed a lot and both fathers and mothers work, and even some grandparents, and this can cause that our children eat at school whatever they have grabbed from home as their snack since parents and grandparents do not have enough time to prepare a healthy meal for our children. In the theoretical framework, the concepts of obesity and overweight will be explained, among others, the most relevant studies, strategies related to how children should eat properly and which proposals the State has developed to solve this problem. The empirical framework will suggest a proposal to improve children’s feeding at school, more specifically, in mid-morning snacks. To do so, a series of workshops will be elaborated to show both children and parents that having good snacks at school can be a simple, good and fun thing. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights all rights reserved
dc.subject 37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure ca
dc.subject 373 - Ensenyament primari i secundari ca
dc.subject.other Alimentació ca
dc.subject.other Salut ca
dc.subject.other Hàbits saludables ca
dc.subject.other Educació física ca
dc.title Proposta per millorar els berenars i els hàbits alimentaris dels alumnes en edat escolar ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics