dc.contributor |
Tur Marí, Josep Antoni |
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dc.contributor.author |
Jiménez-Casquet Flores, María José |
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dc.date |
2019 |
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dc.date.accessioned |
2020-01-29T10:23:43Z |
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dc.date.issued |
2019-06-04 |
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dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11201/150716 |
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dc.description.abstract |
Abstract not available |
ca |
dc.format |
application/pdf |
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dc.publisher |
Universitat de les Illes Balears |
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dc.rights |
all rights reserved |
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dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
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dc.subject |
577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica |
ca |
dc.subject |
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
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dc.title |
Método de estimación del nivel de hidratación en deportes de invierno en Andalucía |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/masterThesis |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
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dc.date.updated |
2019-11-29T10:59:33Z |
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dc.date.embargoEndDate |
info:eu-repo/date/embargoEnd/2050-01-01 |
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dc.embargo |
2050-01-01 |
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dc.rights.accessRights |
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess |
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