La pèrdua d’un ésser estimat i el posterior procés de dol en l’Educació Primària

Show simple item record

dc.contributor Cardona Costa, Catalina
dc.contributor.author González Martínez, Celia
dc.date 2017
dc.date.accessioned 2017-12-14T11:28:17Z
dc.date.available 2017-12-14T11:28:17Z
dc.date.issued 2017-12-14
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/3929
dc.description.abstract [cat]L’objectiu d’aquest treball de fi de grau és oferir una proposta didàctica als mestres per poder treballar la pèrdua i el posterior procés de dol a l’aula. Al llarg del document es realitza un anàlisi d’un total de deu contes, en els que es tracta la mort d’un d’ésser estimat. A partir d’aquesta recerca es comparen les diferents mostres d’estudi i s’elabora un recull d’activitats d’una lectura en concret, amb la intenció de que els docents disposin dels recursos necessaris per fer front al tema dins el context escolar.
dc.description.abstract [spa]El objetivo de este trabajo de fin de grado es ofrecer una propuesta didáctica a los maestros para poder trabajar la perdida i el posterior proceso de duelo en el aula. A lo largo del documento se realiza un análisis de un total de diez cuentos, en los que se trata la muerte de un ser querido. A partir de esta búsqueda se comparan las diferentes muestras de estudio y se elabora una serie de actividades de una lectura en concreto, con la intención de que los docentes dispongan de los recursos necesarios para abordar el tema dentro del contexto escolar.
dc.description.abstract [eng]The goal of this end-of-course work is offer a didactic proposal to the teachers to be able to work the loss and the daying process at the class. All long document we realice an analysis of a total of ten stories, in which the death of a close person is treated. In this search the different study samples are compared. Moreover, activities of a specific childish story are developed in this document. The intention of this is that teachers have got necessary resources to address this topic within the school context.
dc.format application/pdf
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights all rights reserved
dc.title La pèrdua d’un ésser estimat i el posterior procés de dol en l’Educació Primària ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.keywords mort ca
dc.subject.keywords dol ca
dc.subject.keywords educació primària ca
dc.subject.keywords pedagogia ca
dc.subject.udc 373 – Ensenyament primari i secundari


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics