Projectes innovadors de comercialització turística

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dc.contributor Serra Cantallops, Antoni
dc.contributor.author Lucas Ferrer, Alejandro
dc.date 2015
dc.date.accessioned 2018-01-31T13:17:17Z
dc.date.available 2018-01-31T13:17:17Z
dc.date.issued 2018-01-31
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/4604
dc.description.abstract [eng] This is a project for the final assignment of the degree “ Administración y dirección de Empresas” taught by the “Universitat de les Illes Balears”, of whom objective is to analyse and describe an innovative product, and the cause-effect on its touristic area environment, taking into consideration the characteristics of Ibiza, the clubbing market, the sustainability of the business plan, and the possible consequences on the tourism area life cycle. For achieve the set up objectives, the project starts with the perspective of Innovation and its main concepts for later identify the innovations applied on the new hotel. During the second part, the marketing perception is used to identify the new concept and experience created by the Ushuaïa Beach Hotel. Throughout the third part the tourism area life cycle model is used to describe the Platja d´en Bossa situation, and consider the effects of the new product on the future. The fourth part use data to identify changes on the tourists profile and the last part of this project focus on the company financial results. ca
dc.description.abstract [spa] El presente es un trabajo de fin de grado de Administración y Dirección de Empresas impartido por la “Universitat de les Illes Balears”, cuyo objetivo es analizar y describir un producto innovador y su relación causa-efecto en el entorno de su zona turística, teniendo en cuenta las características de Ibiza, el mercado de las discotecas, la sostenibilidad del plan de negocio y las posibles consecuencias en el ciclo de la vida del destino turístico. Para conseguir los objetivos marcados, el proyecto comienza desde una perspectiva de la innovación y sus principales definiciones para después poder identificar las innovaciones aplicadas en el nuevo hotel. Durante la segunda parte se usa enfoque desde la perspectiva del marketing para identificar el nuevo concepto y experiencia creadas por Ushuaïa Beach Hotel. A través de la tercera parte se usa el ciclo de vida de los destinos turísticos para describir la situación de Platja d´en Bossa y tener en cuenta los efectos que puede tener el nuevo producto en la zona. La cuarta parte usa datos para identificar cambios en las características del turista y la última parte se centra en los resultados financieros de la compañía. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso eng ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAcces
dc.rights all rights reserved
dc.subject 33 - Economia ca
dc.title Projectes innovadors de comercialització turística ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.keywords Innovation ca
dc.subject.keywords Segmentation ca
dc.subject.keywords Tourism area life cycle ca


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