Dieta i cuina. Tractament competencial

Show simple item record

dc.contributor Garriga Torres, Adán Amor
dc.contributor.author Carr, Patrick Sebastian
dc.date 2012
dc.date.accessioned 2018-03-12T12:10:26Z
dc.date.available 2018-03-12T12:10:26Z
dc.date.issued 2018-03-12
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/145279
dc.description.abstract [cat] Aquest projecte parteix de la manca de coneixement que existeix actualment en la nostra societat sobre dieta i cuina, i en com es pot aplicar a un centre amb els recursos necessaris. Per plantejar el projecte, el qual es justifica a l'apartat següent, es va fer un estudi sobre la situació actual tan a nivell local de les Illes Balears, com fins i tot a nivell internacional, dels problemes i conseqüències que suposa aquesta manca de coneixement. Principalment, els problemes més importants es relacionen amb l'obesitat que existeix a l'Estat espanyol i concretament a les Illes Balears. Les conseqüències tan econòmiques com socials són molt negatives en qualssevol territori i no es troba una solució òptima per pal·liar aquesta situació. Encara que existeixen programes a altres nivells educatius, és necessari establir un projecte a nivell de ESO, per donar continuitat als programes ja existents fins que l'alumne adquireixi la seva maduresa com a persona competent en tots els àmbits de la vida. Per a desenvolupar aquest projecte, ens basem en dos aspectes educatius clau. Per una banda donar un enfocament competencial als coneixements bàsics de cuina a partir de les competències bàsiques, com es pot veure a l'exemple de proposta que es troba més endavant. I per altra banda, fer una proposta interdisciplinar per tal de relacionar les àrees indispensables per a formar-se en dieta i cuina d'una manera competent, que són la Física i Química i la Biologia i Geologia. El nombre d'àrees pot incrementar-se si el projecte es duu a terme amb èxit. 1 Per deixar constància de la meva experiència personal, es presenten els resultats obtinguts amb un grups d'alumnes de Ciències Experimentals, de primer de Batxillerat a l'IES Sa Colomina. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights all rights reserved
dc.title Dieta i cuina. Tractament competencial ca
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.keywords obesitat ca
dc.subject.keywords àrea interdisciplinar ca
dc.subject.keywords tractament competencial ca
dc.subject.keywords cuina educació ca
dc.subject.keywords economia ca
dc.subject.keywords salut ca
dc.subject.udc 37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure ca


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record