Cómo sustituir los nutrientes de la carne en pacientes institucionalizados con dificultad de masticación y deglución
Login
Home
→
Treballs dels estudiants
→
TFM
→
Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Cómo sustituir los nutrientes de la carne en pacientes institucionalizados con dificultad de masticación y deglución
Valdivieso Gómez, María del Pilar
URI:
http://hdl.handle.net/11201/145871
Date:
2016
Submission date:
2018-05-18
Abstract:
[abstract not available]
Show full item record
Files in this item
Name:
tfm_2015-16_MNHU_ ...
Size:
409.3Kb
Format:
PDF
This item appears in the following Collection(s)
Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments
[25]
Search Repository
Search Repository
This Collection
Advanced Search
Browse
All of Repository
Communities & Collections
Authors
Titles
Subjects
Date
By Issue Date
This Collection
Authors
Titles
Subjects
Date
By Issue Date
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
View Google Analytics Statistics