Compuestos bioactivos en el adobo del ajo, perejil y limón. Efectos sobre la salud

Show simple item record

dc.contributor Bonet Piña, María Luisa
dc.contributor.author Bestard Moyà, Juana María
dc.date 2016
dc.date.accessioned 2018-05-30T07:01:24Z
dc.date.available 2018-05-30T07:01:24Z
dc.date.issued 2018-05-30
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/146374
dc.description.abstract [abstract not available] ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso spa ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights all rights reserved
dc.subject 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica ca
dc.subject 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos ca
dc.title Compuestos bioactivos en el adobo del ajo, perejil y limón. Efectos sobre la salud ca
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated 2018-05-21T09:12:18Z


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics