Projecte multidisciplinar de nutrició per a millorar la motivació i la cooperació entre l'alumnat

Show simple item record

dc.contributor Tejada Gavela, Silvia
dc.contributor.author Monserrat Mesquida, Margalida
dc.date 2018
dc.date.accessioned 2019-02-19T12:07:54Z
dc.date.available 2019-02-19T12:07:54Z
dc.date.issued 2018-06-01
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/148990
dc.description.abstract [cat] Actualment, és molt important la motivació de l’alumnat per aconseguir un millor aprenentatge de qualitat. Per aquest motiu, es presenta un projecte multidisciplinar per a despertar l’interès de l’alumnat per aprendre i disminuir l’abandonament escolar, treballant la competència d’aprendre a aprendre mitjançant un tema tant quotidià com és la nutrició. Per a fomentar la inclusió i l’atenció a la diversitat es treballa en grups cooperatius, els quals han de ser equilibrats, ajuntant els alumnes amb dificultats d’aprenentatge, amb alumnes que tenen més facilitats. Com a conseqüència, també es desenvolupen habilitats dels alumnes que fent classes magistrals, asseguts a classe, no desenvoluparien. El tema d’aquest projecte és l’alimentació i la nutrició, ja que avui dia és imprescindible fer agafar consciència als alumnes sobre la importància de tenir una dieta equilibrada per dur una vida saludable, treballant les competències bàsiques en ciència i tecnologia i la competència matemàtica, així com el sentit d’iniciativa i esperit emprenedor. Els continguts d’aquest projecte a part d’explicar-los a l’aula en sessions prèvies per part del professor, es treballen a través les competències TICs i al laboratori elaborant plats reals ells, adquirint la competència digital. A més, aquest projecte és multidisciplinar en coordinació amb educació física, física i química, geografia i història, tecnologia i llengües, treballant diferents competències com són les competències científica, comunicació lingüística, social i cívica, i consciència i expressions culturals a totes les assignatures, aprofundint en les diferents tècniques i cultures culinàries. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights all rights reserved
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject 37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure ca
dc.title Projecte multidisciplinar de nutrició per a millorar la motivació i la cooperació entre l'alumnat ca
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated 2018-12-19T10:36:07Z
dc.subject.keywords Aprenentatge cooperatiu
dc.subject.keywords Inclusió
dc.subject.keywords Multiculturalitat
dc.subject.keywords Multidisciplinarietat
dc.subject.keywords Dieta saludable


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics