dc.contributor |
Pich Solé, Jordi
|
|
dc.contributor.author |
Gomila Cassanyes, Diana
|
|
dc.date |
2020 |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-11T11:50:02Z |
|
dc.date.available |
2021-01-11T11:50:02Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-11 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11201/154838 |
|
dc.description.abstract |
[cat] Els estudis centrats en les motivacions subjacents a les nostres preferències alimentàries és un camp d’estudi que va començar a investigar-se al segle XX, però no va ser fins a finals del mateix segle, que es va dur a terme el primer intent de crear una mesura que fos capaç de valorar aquestes motivacions. A partir del seu inici, aquesta camp s’ha anat desenvolupant i diversos investigadors han anat obtenint, a través dels seus estudis, factors i aspectes psicològics relacionats a la tria alimentària. L’objectiu del treball és valorar l’evolució dels qüestionaris que pretenen mesurar aquestes preferències, ressaltant la creixent importància dels aspectes ètics dins els patrons alimentaris, tenint en compte l’increment de persones que practiquen dietes basades en plantes i, també, aquelles que expressen preocupació per la protecció del medi ambient i pel benestar dels animals. |
ca |
dc.format |
application/pdf |
|
dc.language.iso |
cat |
ca |
dc.publisher |
Universitat de les Illes Balears |
|
dc.rights |
all rights reserved |
|
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
|
dc.subject |
159.9 - Psicologia |
ca |
dc.subject |
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
ca |
dc.subject.other |
Motivacions alimentàries |
ca |
dc.subject.other |
Qüestionaris |
ca |
dc.subject.other |
Ètica |
ca |
dc.subject.other |
Medi ambient |
ca |
dc.subject.other |
Patrons dietètics |
ca |
dc.title |
Evolució de les consideracions ètiques en els qüestionaris de motivacions alimentàries |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
|