[cat] Proposta d'una intervenció sobre alimentació saludable i prevenció dels trastorns de la conducta alimentària a l’Etapa d'ESO des del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica. La iniciativa d'aquest projecte sorgeix del mòdul d'educació sanitària i promoció de la salut per assolir la competència de divulgació en atenció primària que exposa el reial decret 548/1995 del 7 d'abril. L'elecció del temari serà diferent en els diversos cursos de l'ESO, segons les necessitats i l'etapa evolutiva, però orientades a consolidar uns hàbits i una alimentació saludable, i a la vegada, prevenir els casos de trastorns de la conducta alimentària (TCA) mitjançant l'autoconeixement i la reflexió sobre temes que són desencadenats. S’ha seleccionat aquesta temàtica per l’increment de casos de TCA, obesitat (annex 1) i desnutrició des de la COVID19. La proposta educativa és la confecció d’un projecte d’atenció primària sobre els hàbits saludables i els TCA, el qual està detallat i temporalitzat segons els seus resultats d’aprenentatge i els seus criteris d'avaluació propis del currículum del mòdul. El públic diana d’aquesta intervenció serà l’alumnat de secundària, ja que el contingut s’ajusta a les competències que cita la LOMLOE, amb la finalitat de realitzar una seqüència didàctica transversal, intermodular i d’aprenentatge significatiu.