dc.contributor |
Palmer García, Lucía |
|
dc.contributor.author |
López Moll, Marc |
|
dc.date |
2024 |
|
dc.date.accessioned |
2025-03-13T08:47:42Z |
|
dc.date.available |
2025-03-13T08:47:42Z |
|
dc.date.issued |
2024-06-10 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11201/169352 |
|
dc.description.abstract |
[cat] L'alimentació és un factor crític en el desenvolupament biològic dels adolescents,
i és essencial fomentar hàbits alimentaris saludables en l'entorn escolar, on
passen la major part del seu temps. A partir de les dades recollides a l'IES
Arxiduc Lluís Salvador, s'ha constatat la necessitat de millorar els patrons
alimentaris dels estudiants. Per tal d'abordar aquesta qüestió, s'ha proposat la
creació del Club Alimentació Saludable. Aquest club, obert a tota la comunitat
educativa, organitzarà activitats periòdiques durant l'any escolar, complementant
altres àrees de coneixement. L'objectiu principal del Club és millorar els hàbits
alimentaris dels estudiants, fomentar la participació familiar i contribuir a millorar
l'oferta alimentària de la cantina de l'institut |
ca |
dc.format |
application/pdf |
ca |
dc.language.iso |
cat |
ca |
dc.publisher |
Universitat de les Illes Balears |
|
dc.rights |
all rights reserved |
|
dc.subject |
37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure |
ca |
dc.subject |
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
ca |
dc.subject.other |
Alimentació saludable |
ca |
dc.subject.other |
Adolescència |
ca |
dc.subject.other |
Alimentació escolar |
ca |
dc.subject.other |
Berenar saludable |
ca |
dc.title |
Alimentació escolar de l'alumnat de l'IES Arxiduc Lluis Salvador |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/masterThesis |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
|
dc.date.updated |
2025-01-22T10:49:25Z |
|
dc.rights.accessRights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
|