dc.contributor |
Adrover Estelrich, Miguel |
|
dc.contributor.author |
Mas Monserrat, Joan
|
|
dc.date.accessioned |
2017-11-02T11:09:54Z |
|
dc.date.available |
2017-11-02T11:09:54Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11201/2905 |
|
dc.description.abstract |
[cat] La interacció entre glúcids i composts aromàtics ha estat objecte d’estudi per part
de diversos treballs, tant teòrics com experimentals. Les variacions en els desplaçaments
químics dels protons del glúcids s’atribueix a la interacció CH- entre ambdós. Aquest
treball es centra en estudiar aquesta interacció comprovant, primerament, la seva
existència; així com, esbrinar quina arquitectura presenta el complex glúcid-aromàtic.
També s’intenta comprovar si la naturalesa de la interacció és hidrofòbica, induint la
hidratació hidrofòbica del compost aromàtic. Tot això mitjançant les tècniques
d’espectroscòpia RMN i UV-Vis. |
ca |
dc.language.iso |
cat |
ca |
dc.subject.classification |
Matèries generals UIB::Química |
ca |
dc.title |
Estudi de l'efecte de la temperatura sobre les interaccions entre carbohidrats i anells aromàtics |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
ca |
dc.subject.keywords |
Interacció glúcid-aromàtic |
ca |
dc.subject.keywords |
RMN |
ca |
dc.subject.keywords |
UV-Vis |
ca |
dc.subject.keywords |
Hidratació hidrofòbica |
ca |