Estudi de l'efecte de la temperatura sobre les interaccions entre carbohidrats i anells aromàtics

Show simple item record

dc.contributor Adrover Estelrich, Miguel
dc.contributor.author Mas Monserrat, Joan
dc.date.accessioned 2017-11-02T11:09:54Z
dc.date.available 2017-11-02T11:09:54Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/2905
dc.description.abstract [cat] La interacció entre glúcids i composts aromàtics ha estat objecte d’estudi per part de diversos treballs, tant teòrics com experimentals. Les variacions en els desplaçaments químics dels protons del glúcids s’atribueix a la interacció CH- entre ambdós. Aquest treball es centra en estudiar aquesta interacció comprovant, primerament, la seva existència; així com, esbrinar quina arquitectura presenta el complex glúcid-aromàtic. També s’intenta comprovar si la naturalesa de la interacció és hidrofòbica, induint la hidratació hidrofòbica del compost aromàtic. Tot això mitjançant les tècniques d’espectroscòpia RMN i UV-Vis. ca
dc.language.iso cat ca
dc.subject.classification Matèries generals UIB::Química ca
dc.title Estudi de l'efecte de la temperatura sobre les interaccions entre carbohidrats i anells aromàtics ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.subject.keywords Interacció glúcid-aromàtic ca
dc.subject.keywords RMN ca
dc.subject.keywords UV-Vis ca
dc.subject.keywords Hidratació hidrofòbica ca


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics