| dc.contributor | Escoda Trobat, Marta | |
| dc.contributor.author | Alba Solà, Sonia | |
| dc.date | 2018 | |
| dc.date.accessioned | 2019-10-11T10:19:18Z | |
| dc.date.available | 2019-10-11T10:19:18Z | |
| dc.date.issued | 2018-07-18 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11201/150131 | |
| dc.description.abstract | [cat] El present projecte consisteix en una proposta d'aplicació de les pràctiques restauratives en l'àmbit de la Formació Professional de Grau Mitjà, concretament al Mòdul Professional "1227. Gestió d'un petit comerç”. Per al seu desenvolupament s'ha realitzat una recerca sobre els orígens, l'evolució i l'aplicació en l'àmbit educatiu de les pràctiques restauratives, fent un petit incís respecte a la seva situació en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, posteriorment, s'ha desenvolupat la proposta educativa. Aquesta proposta està basada en la utilització de les pràctiques restauratives més informals per aconseguir que els alumnes puguin assolir les competències necessàries per poder gestionar un petit comerç en l'àmbit comercial. Per aconseguir-ho, en el present projecte s'ha realitzat una formació inicial del professorat del centre educatiu i s'ha proposat l'aplicació global de les pràctiques restauratives en tots els àmbits del centre, així com diferents activitats que s'hauran de realitzar en totes les unitats formatives del citat mòdul professional. A més d’això, en aquest projecte s'han tingut en compte mesures d'atenció a la diversitat i s'ha analitzat l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació amb l'objectiu que els alumnes puguin assolir les competències digitals necessàries de cara al seu futur professional. Finalment, s'ha realitzat una explicació de com es realitzarà la seva avaluació al centre escolar. | ca |
| dc.format | application/pdf | |
| dc.language.iso | cat | ca |
| dc.publisher | Universitat de les Illes Balears | |
| dc.rights | all rights reserved | |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.subject | 37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure | ca |
| dc.subject | 377 - Formació professional | ca |
| dc.subject.other | Pràctiques restauratives | ca |
| dc.subject.other | Comerç i màrqueting | ca |
| dc.subject.other | Cercles de diàleg | ca |
| dc.subject.other | Formació professional | ca |
| dc.title | Projecte d'aplicació de les pràctiques restauratives a la Formació Professional de Grau Mitjà | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
| dc.date.updated | 2018-12-20T09:24:57Z |