La importància de l’alimentació per a l’aprenentatge

Show simple item record

dc.contributor Alzina Segui, Pere
dc.contributor.author Cavaller Mercadal, Núria
dc.date 2019
dc.date.accessioned 2020-06-11T08:26:08Z
dc.date.available 2020-06-11T08:26:08Z
dc.date.issued 2020-06-11
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/152863
dc.description.abstract [cat] En el present treball s’estudia com afecta l’alimentació a l’aprenentatge i al funcionament global del cos. Menjar bé és un factor important per garantir un bon equilibri físic, però també serà important tenir en compte l’estabilitat emocional i cognitiva, ja que tot està relacionat. Primerament, es farà una anàlisi de l’alimentació i de com aquesta ajuda a regular diferents funcions corporals. Sempre tenint en compte els altres factors que poden intervenir per garantir la salut i el funcionament de totes les estructures del cos. Així mateix es relacionarà i es complementarà amb el paper de les emocions per aconseguir un desenvolupament òptim de l’infant. Finalment, es plantegen els reptes que tenen les famílies i les escoles per contrarestar l’efecte negatiu de la publicitat alimentària destinada als infants. Es proposarà una pràctica relacionant el que s’ha estudiat al llarg de la investigació per possibles intervencions pràctiques als centres educatius. ca
dc.description.abstract [eng] In this paper, we study how food affects the learning and overall functioning of the body. Eating well is an important factor in ensuring a good physical balance, but it will also be important to take into account emotional and cognitive stability, since everything is related. First of all, an analysis of the diet will be made and how it helps to regulate different bodily functions. Always taking into account the other factors that may intervene to guarantee the health and functioning of all body structures. It will also be related and complemented with the role of emotions to achieve optimum child development. Finally, the challenges faced by families and schools to counteract the negative effect of food advertising for children are raised. A practice will be proposed that relates what has been studied throughout the investigation for possible practical interventions in the educational centers. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights all rights reserved
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject 37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure ca
dc.subject 373 - Ensenyament primari i secundari ca
dc.subject.other Alimentació ca
dc.subject.other Educació ca
dc.subject.other Emocions ca
dc.subject.other Salut ca
dc.subject.other Food ca
dc.subject.other Education ca
dc.subject.other Emotions ca
dc.subject.other Health ca
dc.title La importància de l’alimentació per a l’aprenentatge ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record