L’alimentació saludable després de la lactància fins als 6 anys: testimonis i experiències de professionals del camp educatiu i sanitari

Show simple item record

dc.contributor Cantallops Ramón, Jaime
dc.contributor.author Carbonell Bennasar, Elionor
dc.date 2018
dc.date.accessioned 2018-09-13T08:10:10Z
dc.date.available 2018-09-13T08:10:10Z
dc.date.issued 2018-09-13
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/147393
dc.description.abstract [cat] L’alimentació és el procés pel qual ingerim aliments que disposen dels nutrients que són necessaris perquè funcioni l’organisme de les persones. És una qüestió fonamental que determina la salut de les persones, per tant s’ha de tenir cura per preveure malalties. El treball es basa en els infants en el moment comprès entre la finalització de la lactància fins els sis anys. En els primers anys de la vida d’una persona s’assenten les bases que perduraran al llarg de tota la seva vida, doncs és clau establir uns hàbits saludables. El document s’ha realitzat per analitzar la situació actual que ens trobem en quant a l’alimentació durant la infantesa i conscienciar del paper que hi juga la família i l’escola. Podem trobar una recerca teòrica per aprofundir en el tema, que s’ha contrastat i ampliat d’una manera més empírica amb els testimonis i experiències de professionals del camp educatiu i sanitari. Finalment, de la informació tractada a partir de les entrevistes, s’ha realitzat un anàlisi i s’han extret conclusions a partir de reflexions del tema en qüestió. ca
dc.description.abstract [eng] Feeding is the process by which people ingest food containing all the necessary nutrients for the correct development of the human organism. Consequently, it is an essential point that determines people’s health, and it has to be taken into account to prevent potential diseases. This report is based on children’s feeding from the end of breastfeeding to six years of age. Since the human habits are established during the early years of human development, it is essential to pay attention to healthy habits. This summary aims to analyse the current situation regarding children’s feeding and to gain awareness of the importance of family and school influence. Thus, in the essay a deep theoretical research on this topic can be found. Further it has been effectively contrasted and widened by using references coming from Education and Health specialists. Lastly, the information gathered has been used to obtain relevant conclusions. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights all rights reserved
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject 37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure ca
dc.subject 372 - Ensenyament preescolar i elemental ca
dc.subject.other Alimentació ca
dc.subject.other Salut ca
dc.subject.other Malaltia ca
dc.subject.other Educació Infantil ca
dc.subject.other Família ca
dc.subject.other Escola ca
dc.title L’alimentació saludable després de la lactància fins als 6 anys: testimonis i experiències de professionals del camp educatiu i sanitari ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics